Majoitus

Majoituspaketit maksavat yhdeltä yöltä xx €/henkilö ja kahdelta yöltä xx €/henkilö.

Majoituspaketit tulee tilata ja maksaa Statbeatin kautta xxxx mennessä.

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa pääkaupunkiseudun hotelleissa. Majoitus järjestetään ensisijaisesti kolmen hengen huoneissa. Omilla autoilla tai bussilla saapuvat joukkueet majoitetaan pääosin lentokenttähotelleihin ja julkisia kulkuvälineitä käyttävät joukkueet pyritään sijoittamaan keskusta-alueen hotelleihin.

Original Sokos Hotel Presidentti

Pressa_-_huone-katu.jpg

Original Sokos Hotel Presidentti on tapahtumien talo Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä. Kulttuuririennot ja monipuoliset ostosmahdollisuudet alkavat melkein oveltamme. Presidentti sopii monenlaisiin tilanteisiin; pieniin ja isoihin juhliin, hotellilomiin, työ- ja kokousmatkoille sekä hengähdyksiin arjen äärellä.Kokous- ja juhlatiloissamme järjestetään suuriakin tilaisuuksia häistä seminaareihin. Espanjalaistyylinen ravintola Sevilla, viihtyisä Pub Adjutantti ja huikeaa viihdettä tarjoileva yökerho Pressa tuovat taloomme iloisia vieraita kaupungiltakin.

Original Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4 00100 Helsinki Sokos Hotel Presidentti

Lisätietoja majoituspaketeista voit kysyä Turnaustoimistosta floorball@arenacenter.fi

Majoitus- ja matkajärjestelyt tehdään yhteistyössä AC Travelin kanssa. Noudatamme majoitus- ja matkapaketeissa AC Travelin turnausmatkojen erityisehtoja.
Lue ehdot täältä: Turnausmatkojen erityisehdot: https://www.actravel.fi/matkaehdot/12