Sarjat

Aikuiset

Miehet Avoin: Ei rajoituksia.

Miehet Kilpa: Miesten kilpasarja on suunnattu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat tai ovat edustaneet korkeintaan SSBL miesten Suomisarjaa. Naiset voivat osallistua kilpasarjaan.

Miehet Harraste: Miesten harrastesarja on suunnattu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat tai ovat edustaneet korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonan joukkuetta. Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan pelanneet pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan.

Miehet Hupi: Hupisarja on suunnattu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat tai ovat edustaneet korkeintaan SSBL alueiden alinta divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan tai 1. divisioonan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan.


Naiset Avoin: Ei rajoituksia.

Naiset Harraste: Sarja on suunnattu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL naisten 3 divisioonan joukkuetta. Kuluvalla kaudella A- tai B-tyttöjen SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat, eivät saa osallistua Harrastesarjaan.

Seka: Pelikentällä koko ajan vähintään yksi kummankin sukupuolen edustaja.

Yritys: Työpaikkojen työntekijöille ja heidän perheenjäsenilleen.

Rajoitukset koskevat SSBL kautta 2021-2022

Juniorit:

  • P16-15 (06-07)
  • P14-13 (08-09)

  • T16 (06-07)
  • T14 (08-09)

HUOM! Pelaajilla ei tarvitse olla lisenssiä, joten kaikki ovat tervetulleita turnaukseen! Ilmoittautuneen joukkueen ei tarvitse olla seura, vaan kaveriporukat ovat myös tervetulleita.

Turnausjärjestäjällä on oikeus yhdistää sarjoja, jos sarjassa on ilmoittautuneita joukkueita 5 tai vähemmän. Turnausjärjestäjällä on oikeus muutoksiin.