SÄHLY SM 2020

PYSYTKÖ VAUHDISSA MUKANA, KUN KENTTÄ PIENENEE?

Sähly SM 2020 järjestetään lauantaina 15.8.2020 Arena Center Myllypurossa. Tervetuloa mukaan näyttämään kyntesi!

Kerran vuodessa salibandykentät muutetaan pikkukentiksi ja laji muuttuu salibandysta sählyksi. Sählykentällä aika ja tila on vähissä. Jos haluat pysyä vauhdissa mukana, sinun on oltava entistä nopeampi, vahvempi ja taitavampi.

Jokaisen joukkueen pitäisi ottaa sähly eli pienpelit harjoitusohjelmaansa, koska pienpelit kehittävät kaikista harjoitusmuodoista ylivoimaisesti parhaiten.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja otteluohjelma julkaistu.

Otteluohjelman löydät täältä:

https://sahlysm20.torneopal.fi/

SÄHLY ON ENEMMÄN

Sähly on enemmän, sillä pienpelit vaativat tilanteiden jatkuvaa nopeaa tunnistamista ja kehitää maksimaalisesti lajitaitoa sekä nopeutta. Lisäksi pienpeleissä pejaajilla on monipuolisemmat roolit. Etenkin nuorten harrastamat pihapelit edustavat pienpelejä parhaimmillaan, joten ohjataan pelaajia peleihin vapaa-ajallakin.

Jokaisen joukkueen pitäisi ottaa sähly eli pienpelit harjoitusohjelmaansa, koska pienpelit kehittävät kaikista harjoitusmuodoista ylivoimaisesti parhaiten.

Tähän pelityyliin löytyy myös salibandyliiton toteuttama puhelinaplikaatio, joka tuo helposti vaihtuvan formaatin pelata pienpelejä. Lue lisää Pistemestarista täältä ja laita pelit pystyy hauskalla tavalla.


Turnausfiiliksiä Instagramissa >> @arenacenter
Turnauskuvia Facebookissa >> Arena Center
Turnauksen nettisivut >>
sahlysm.fi

face.png instagram_logo.png twitter.png flickr-logo.png

#SählySM