SÄHLY SM 2020

Ensi vuoden turnaus pelataan lauantaina 6.6.2020.
Ilmoittautuminen avataan tammikuun aikana. Pysy kuulolla!SÄHLY SM 2019

Sählyn Suomen mestaruudet jaetaan lauantaina 8.6.2019 jo 11. kerran Arena Centerin ja Salibandyliiton järjestämässä Sähly SM -turnauksessa.

Sähly SM 2019 on pelattu. Kiitos kaikille joukkueille!

>> TULOSPALVELU (Torneopal) <<
>> TURNAUSKUVAT (Facebook) <<
>> INSTAGRAM (@arenacenter) <<

Sähly SM 2019 Suomen mestarit:

D-pojat: Ukkometsot
E-pojat: Pelikaanit Lahti
M35: SYSMÄ
Miehet Avoin: Siipipeikot
Miehet Harraste: IBK Huuru
Miehet Hupi: Apinalauma
Naiset Avoin: VKTP
Seka: FC LuRa 2010
Yritys: Salibandyliitto

Onnittelut voittajille!

KUN KENTTÄ PIENENEE, PYSYTKÖ VAUHDISSA MUKANA?

Kerran vuodessa salibandykentät muutetaan pikkukentiksi ja laji muuttuu salibandysta sählyksi. Sählykentällä aika ja tila on vähissä. Jos haluat pysyä vauhdissa mukana, sinun on oltava entistä nopeampi, vahvempi ja taitavampi.

Jokaisen joukkueen pitäisi ottaa sähly eli pienpelit harjoitusohjelmaansa, koska pienpelit kehittävät kaikista harjoitusmuodoista ylivoimaisesti parhaiten.

Sähly on enemmän

Sähly on enemmän, sillä pienpelit vaativat tilanteiden jatkuvaa nopeaa tunnistamista ja kehitää maksimaalisesti lajitaitoa sekä nopeutta. Lisäksi pienpeleissä pejaajilla on monipuolisemmat roolit. Etenkin nuorten harrastamat pihapelit edustavat pienpelejä parhaimmillaan, joten ohjataan pelaajia peleihin vapaa-ajallakin.

Jokaisen joukkueen pitäisi ottaa sähly eli pienpelit harjoitusohjelmaansa, koska pienpelit kehittävät kaikista harjoitusmuodoista ylivoimaisesti parhaiten.

Tähän pelityyliin löytyy myös salibandyliiton toteuttama puhelinaplikaatio, joka tuo helposti vaihtuvan formaatin pelata pienpelejä. Lue lisää Pistemestarista täältä ja laita pelit pystyy hauskalla tavalla.

face.png instagram_logo.png twitter.png flickr-logo.png

#SählySM